SAMEN WERKEN AAN (MEER) EIGEN REGIE

INTER-PSY biedt geestelijke gezondheidszorg (GGZ) in de vorm van behandeling, begeleiding en diagnostiek aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische en psychiatrische klachten.

Onze missie is om onszelf misbaar te maken voor patiënten met psychische klachten door te werken aan zelfvertrouwen, veerkracht en autonomie, waardoor de patiënt meer regie krijgt of behoudt over zijn leven.

Visie
Wij geloven erin dat wij ondersteunend zijn aan het proces van de patiënt in het (her)vinden van zijn veerkracht. Dit doen wij enerzijds door een bedrijfseconomisch strak georganiseerde en geleide organisatie en anderzijds door optimale dienstverlening aan onze patiënten.

OPGERICHT

INTER-PSY is in 2009 opgericht door Klinisch Psycholoog Ayhan Tatlicioglu vanuit de gedachte dat Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) anders moet en anders kan. Klein begonnen, maar na 14 jaar bestaat INTER-PSY Groep uit bijna 500 collega’s die actief zijn op  verschillende locaties.

Door de jaren heen zijn er samenwerkingen aangegaan om op grotere schaal meer en betere zorg te gaan leveren.

Zo biedt INTER-PSY Begeleidt laagdrempelige begeleiding aan huis.

Door de korte lijnen kan er snel geschakeld worden tussen behandeling binnen de GGZ en begeleiding aan huis waardoor patiënten niet tussen wal en schip vallen. Daarnaast is er een intensieve samenwerking aangegaan met Psygro en IPGGZ die tevens behandeling bieden.

WIJ WERKEN AAN ZELFVERTROUWEN, VEERKRACHT EN AUTONOMIE VAN EEN PATIËNT VOOR REGIE OVER ZIJN OF HAAR EIGEN LEVEN.

BEHANDELTEAMS

Op verschillende locaties werken teams waarin diverse specialisaties en functies zijn geborgd. We streven ernaar dat de behandelaar die de intake uitvoert, ook de behandeling op zich neemt.

SAMENWERKINGEN

Door de nauwe samenwerking tussen diverse GGZ-aanbieders kunnen we zowel behandeling als begeleiding bieden waarin er snel geschakeld kan worden met korte lijnen op grote schaal voor jeugd en volwassenen.

WIJ GELOVEN IN DE KRACHT VAN KENNISDELEN EN INSPIREREN OM DE BESTE MOGELIJKE ZORG TE LEVEREN. DAAROM WERKT INTER-PSY INTENSIEF SAMEN MET:

BEHANDELING

Psygro is een GGZ instelling voor Basis GGZ, Gespecialiseerde GGZ en Jeugd GGZ met vestigingen in Noord-Holland. De hoofdlocatie is gevestigd in Purmerend.