Wij zijn bereikbaar

INTER-PSY is bereikbaar voor al uw vragen. U kunt telefonisch contact opnemen met een medewerker of een e-mail sturen.

Voordat u contact met ons opneemt,  kunt u de pagina veelgestelde vragen bekijken. Misschien staat het antwoord op uw vraag er tussen.

Telefonisch zijn wij op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar via  050 – 3643409.

U kunt ons ook een e-mail sturen via de beveiligde omgeving van Zivver. Via de Zivver-omgeving stuurt en ontvangt u veilig persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Als u een algemene vraag of opmerking hebt, kunt u de knop “Start algemeen veilig bericht” gebruiken. Bent u al bij ons in behandeling en wilt u contact opnemen met uw hulpverlener? Dat kan via de knop “Start persoonlijk veilig bericht.”

Hoofdlocatie

Verlengde Meeuwerderweg 5, 9723 ZM, Groningen

Contact

Op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar via 050 – 3643409

Wachttijden

Klik hier voor een overzicht van alle actuele wachttijden.

Contactformulier

  LET OP: Dit formulier is alleen bestemd voor algemene vragen. Vermeld hier geen gezondheidsgegevens in. We delen je gegevens niet met anderen. Wil je wel medische bestanden versturen? Klik dan hier.

  BEVEILIGD CONTACT VIA ZIVVER

  Als u contact wilt opnemen met uw behandelaar om bijvoorbeeld gezondheidsgegevens te versturen, dan raden wij u aan gebruik te maken van onze Zivver mailomgeving. Hierbij worden gegevens versleuteld verzonden. Klik hiervoor op onderstaande knop ‘Klik hier om contact met uw hulpverlener op te nemen’. Lees hier meer over uw Zivver mailomgeving.

  onze locaties

  INTER-PSY heeft 12 locaties verspreid over Groningen, Friesland en Drenthe. Het kan zijn dat op de ene locatie een ander zorgaanbod beschikbaar is dan op een andere.  Medewerkers van INTER-PSY staan u graag te woord als u meer wilt weten over het zorgaanbod per locatie.

  BEKIJK DE LOCATIES