Wilt u een afspraak maken?

Hieronder staan de wachttijden per vestiging van INTER-PSY. U ziet de geschatte wachttijd vanaf de aanmelding bij INTER-PSY tot aan de start van een eerste gesprek (intake) welke gevolgd wordt met een behandeling.

Let op: De geschatte wachttijden kunnen verschillen per aanmeldreden. In de wachttijden tabel vindt u de geschatte wachttijd. De wachttijd is niet afhankelijk van waar u verzekerd bent. De geschatte wachttijd betreft een indicatie van de wachttijd.

Lijst met actuele wachttijden

LOCATIEVolwassenen (vanaf 18 jaar)ASS (Autisme)Jeugd (tot 18 jaar) m.u.v. ETJK
Vestiging(en) Groningen38 weken58 weken8 weken
Vestiging Sappemeer50 weken50 weken10 weken
Vestiging Oosterwolde43 weken43 weken12 weken
Vestiging Winschoten46 weken46 weken17 weken
Vestiging Stadskanaal56 weken56 weken12 weken
Locatie Roden1 jaar en 5 maanden1 jaar en 5 maanden
Locatie Veendam30 weken30 weken

actuele wachttijden voor specialistische Teams

Specialistische teamsWachttijd
Expertise Team Jonge Kind 0 tot 6 jaar 6 weken
Team Foetaal Alcohol Syndroom (FASD) 32 weken

Datum publicatie: 09-02-2024
De wachttijden worden één keer per maand vernieuwd.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar of verwijzer om te vragen of u elders eerder terecht kunt. Mocht dit het geval zijn, dan horen wij dat graag van u. Bij geen bericht gaan wij ervan uit dat u bij ons op de wachtlijst wilt blijven staan. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).