Wilt u een afspraak maken?

Hieronder staan de wachttijden per vestiging van INTER-PSY. U ziet de geschatte wachttijd vanaf de aanmelding bij INTER-PSY tot aan de start van een eerste gesprek (intake) welke gevolgd wordt met een behandeling.

Let op: De geschatte wachttijden kunnen verschillen per aanmeldreden. In de wachttijden tabel vindt u de geschatte wachttijd. De wachttijd is niet afhankelijk van waar u verzekerd bent. De geschatte wachttijd betreft een indicatie van de wachttijd.

Lijst met actuele wachttijden

LOCATIEVolwassenen (vanaf 18 jaar)ASS (Autisme)Jeugd (tot 18 jaar) m.u.v. ETJK
Vestiging(en) Groningen52 weken64 weken10 weken
Vestiging Sappemeer60 weken60 weken16 weken
Vestiging Oosterwolde18 weken18 weken4 weken
Vestiging Winschoten52 weken52 weken20 weken
Vestiging Stadskanaal100 weken100 weken6 weken
Locatie Roden20 weken20 weken
Locatie Veendam52 weken52 weken

actuele wachttijden voor specialistische Teams

Specialistische teamsWachttijd
Expertise Team Jonge Kind 0 tot 6 jaar 6 weken
Team Foetaal Alcohol Syndroom (FASD) 32 weken

Datum publicatie: 08-05-2024
De wachttijden worden één keer per maand vernieuwd.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar of verwijzer om te vragen of u elders eerder terecht kunt. Mocht dit het geval zijn, dan horen wij dat graag van u. Bij geen bericht gaan wij ervan uit dat u bij ons op de wachtlijst wilt blijven staan. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).