Algemene informatie

 
In de basiscursus cognitieve gedragstherapie maak je kennis met de principes van de leertheorie en de cognitief-gedragstherapeutische visie op de behandeling van psychische problematiek. Je leert te denken en (be)handelen volgens dit theoretische kader.

Er wordt niet alleen kennis opgedaan over het toepassen procedures (technieken en protocollen), maar ook over de onderliggende principes. Hiermee wordt bereikt dat de cursist in een behandeling weet wat hij/zij doet en waarom, zodat zo nodig de gehanteerde strategie kan worden aangepast wanneer de aard van de problematiek of het verloop van de behandeling daar om vraagt.

 

Meer informatie Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

 

Waar & wanneer?

De cursus bestaat uit 16 wekelijkse fysieke bijeenkomsten (op vrijdagen, in Groningen) vanaf 3 november 2023 t/m 22 maart 2024 (met als reservedata 5, 12 en 19 april).

Kosten

De totale prijs van deze cursus is €2895. Deze prijs is inclusief koffie, thee, lunch en aanvullende literatuur, maar exclusief aan te schaffen boeken. De boekenlijst zal nog volgen.

Aanmelden

Aanmelden kan via het formulier hieronder. Tot 4 weken voor de start van de cursus kun je je aanmelding kosteloos annuleren.

Aanmeldformulier

  Adres informatie

  WERKINFORMATIE

  FACTUURADRES

  Locaties INTER-PSY

  INTER-PSY heeft 9 locaties verspreid over Groningen en Friesland. Het kan zijn dat op de ene locatie een ander zorgaanbod beschikbaar is dan op een andere.  Medewerkers van INTER-PSY staan u graag te woord als u meer wilt weten over het zorgaanbod per locatie.

  BEKIJK DE LOCATIES